Tina Kjeldstrøm

Advokat Tina KjeldstrømAdvokat

Jeg rådgiver både private og erhvervsdrivende inden for forskellige områder. Jeg er nærværende og grundig og gør meget ud at få klienter igennem de opgaver, de stiller mig. Jeg er glad for den personlige kontakt til klienter og sætter en stolthed i at følge alle projekter til dørs.

Jeg har været ansat som virksomhedsjurist i 10 år, inden jeg blev advokat. Virksomheden repræsenterede globale leverandører og havde kunder blandt Danmarks største virksomheder. Min virksomhedserfaring har givet mig en stor forretningsmæssig forståelse, som jeg i dag bruger sammen med min juridiske viden til at gøre min rådgivning så anvendelig som mulig for klienter.

 

 

Jeg tilbyder rådgivning inden for følgende områder:

  • Udarbejdelse og forhandling af kontrakter; herunder forhandler- og agentaftaler.
  • Ansættelsesret; opsigelse og ansættelse af medarbejdere, udarbejdelse af personalehåndbøger og direktørkontrakter.
  • Generel erhvervsretlig rådgivning til virksomheder.
  • Køb og salg af boliger, gennemgang af købsaftaler og vilkårsforhandling samt mangler ved fast ejendom.
  • Testamenter, ægtepagter samt dødsbobehandling.

 

Telefon: 21 73 74 36
E-mail: tk@coram.dk

Posted in Personer.